» 16 januari 2021

VVV start campagne 'Kerst in Zuid-Limburg'

Redactie | 04-11-2016


HEERLEN  - VVV Zuid-Limburg noemt de winterperiode een zeer kansrijke periode voor Zuid-Limburg, met grote evenementen als Kerststad Valkenburg, Magisch Maastricht, en Wèntjerdruim Sittard. 'VVV Zuid-Limburg is zich er terdege van bewust goud in handen te hebben en dat het mogelijk is om de komende maanden zeer veel toeristen en recreanten naar de regio te trekken', zegt VVV woordvoerder Iris Darley.
 
Marketingcampagne

Er is intussen een website www.kerstinzuidlimburg.nl over meer dan zestig kerst- en winteractiviteiten in de regio en dit aantal groeit nog elke dag door.  'Op de 50plus beurs in Utrecht hebben we kerstbrochures verspreid. Touroperators uit België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn aangeschreven in combinatie met tickets voor kerstactiviteiten', aldus Darley.

De aangesloten overnachtingaccommodaties in Zuid-Limburg kregen een Kerst in Zuid-Limburg-scheurblok met daarop meer dan 40 kerstevenementen, waarmee zij hun gasten kunnen informeren. Vanuit de VVV Zuid-Limburg Facebookpagina (met ondertussen meer dan 34.000 volgers) worden diverse tips en nieuwsfeitjes verspreid en worden winacties gecommuniceerd. Tenslotte is het de komende maanden mogelijk om via de website van Tickli (Ticketshop Limburg) tickets te kopen voor meerdere activiteiten zoals de ondergrondse kerstmarkten in Kerststad  Valkenburg. Meer info is te zien opwww.tickli.nl/kerst.

Amuse tochten

Ook in 2016 kan men weer genieten van Amuse tochten in Valkenburg (Route d’Amuse) en Sittard (Sittardse Amuse Tocht). Tijdens een Amuse tocht maakt u een gezellige wandeling waarbij u op meerdere plekken onderweg kunt genieten van een Bourgondische Amuse. De verscheidene Amuse kaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels (Gulpen, Heerlen, Sittard, Vaals en Valkenburg) en de webshop via www.limburgwinkel.nl


« Terug