» 09 maart 2021

Nabeschouwing: Feyenoord-Roda JC 5-0


Redactie | 24-09-2016


HEERLEN - Het leek goed te gaan met Roda JC, maar toch stond Feyenoord in korte tijd tijd met 2-0 voor. De teleurgestelde Roda-coach Anastasiou zei tegen de NOS:
"De mentaliteit moet anders. Het is te naïef en te lief. Ik ben na de wedstrijd boos geworden. We moeten beter verdedigen. We geven de doelpunten te makkelijk weg. Het is de zoveelste keer. En dat is jammer. We hadden het helemaal niet moeilijk tegen Feyenoord, maar opeens staat het 2-0 door individuele fouten", mopperde Anastasiou.  

De Griekse trainer vervolgt: "Ik wil focus zien tot de laatste minuut. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar als je naar de uitslag kijkt, denk je dat we helemaal weggespeeld zijn. Dat is niet zo. Het is voor mij moeilijk te accepteren."

Met name Roel Brouwers speelde een slordige wedstrijd. En gezien zijn jarenlange ervaring bij Borussia Mönchengladbach is het opmerkelijk dat juist hij de fouten maakt. Volgens Brouwers, die beaamt dat het beter moet, had scheidsrechter Bjorn Kuipers een aantal keer in zijn voordeel mogen fluiten. "Het mag natuurlijk niet gebeuren. Ik kreeg vlak voor de 3-0 een duw in mijn rug. Hij fluit niet. Maar ik ga niet te veel zeggen, dan krijg je weer gezeur."  

Wat vindt jij van de wedstrijd? Schrijf je persoonlijke nabeschouwing op de wedstrijd Feyenoord - Roda JC op twitter-hashtag #feyrod of mail naar info@heerlen24.nl Wat is er intussen gezegd en geschreven over de wedstrijd? Check hieronder...
« Terug