» 26 februari 2021

Eerste Buitenring 4-Daagse

Redactie | 01-08-2016


HEERLEN - Parkstad Limburg organiseert dit jaar voor het eerst De Buitenring Vierdaagse: een wandeltocht in vier dagdelen over het tracé van de Buitenring. Die vier wandeldagen worden gehouden tijdens de bouwvakvakantie
Elke dag wordt 6 à 7 kilometer gelopen onder begeleiding van medewerkers van het projectbureau. Uiteraard is er tijdens de wandeling gelegenheid tot het stellen van vragen en er zal een korte pauze worden ingelast.

Eerste wandeling op  16 augustus, 18.00 – 21.00 uur

Startpunt de Bouwkeet Buitenring, Industriestraat 2A in Nuth. De wandeling gaat van de A76 tot aan de Aansluiting N276 ter hoogte van de Kennedylaan in Brunssum.

Tweede wandeling op  18 augustus, 18.00 - 21.00 uur 

Startpunt: Aansluiting N276 ter hoogte van de Kennedylaan in Brunssum. De wandeling gaat van de N276 tot aan de Parkeerplaats op de Toeristenweg in Brunssum.

Derde wandeling op  22 augustus, 18.00 – 21.00 uur

Startpunt: de Parkeerplaats Toeristenweg in Brunssum.. De wandeling gaat van de Parkeerplaats Toeristenweg tot aan de Aansluiting De Hopel ter hoogte van de Mensheggerweg in Landgraaf/grens Kerkrade.

Vierde wandeling op  24 augustus, 18.00 – 21.00 uur

Startpunt: de Aansluiting De Hopel ter hoogte van de Mensheggerweg in Landgraaf/grens Kerkrade. De wandeling gaat van de Aansluiting De Hopel tot aan Rotonde Avantis  in Heerlen/grens Kerkrade.

Meewandelen?

Bij elk startpunt is gelegenheid om te parkeren. Vanaf het eindpunt wordt u terug vervoerd naar de startplek van de desbetreffende dag.
Als u wilt meewandelen is het verstandig rekening te houden met een aantal zaken:

U bent in staat om alle vier de dagen mee te lopen
Het tracé is helaas niet begaanbaar voor mensen die rolstoel gebonden of anderszins slecht ter been zijn
Tijdens de wandeling is er geen gelegenheid om gebruik te maken van een toilet
Deelname geschiedt volledig op eigen risico
Deelname is gratis
Indien u zich heeft aangemeld, maar wegens onvoorziene omstandigheden toch niet kunt deelnemen dan stellen wij het zeer op prijs als u zich afmeldt, zodat wij nog iemand van de reservelijst kunnen benaderen voor deelname
Vanaf vrijdag 29 juli tot donderdag 11 augustus 2016 kunt u zich aanmelden, maar er kunnen maximaal 25 personen deelnemen en de aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Aanmelden

Aanmelden kan via het Serviceloket van de Buitenring: info@buitenringparkstadlimburg.nl of 045 – 800 1940 (lokaal tarief). De gegevens, die wij nodig hebben zijn: naam en voornaam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer.


« Terug