» 06 maart 2021

'Roda JC Midden In De Maatschappij' is shirtsponsor

Redactie | 19-03-2016


PARKSTAD - Het logo van Roda JC Midden in de Maatschappij staat vandaag op de achterkant van het shirt van de Roda-voetballers bij de wedstrijd SC Cambuur – Roda JC Kerkrade in Leeuwarden.

Op Facebook.com vertelt Roda het een en ander over deze stichting: 'Roda JC is de volksclub in Limburg en vormt een groot sociaal netwerk. Het streven van de club is om met beide ‘voetbalbenen’ midden in de maatschappij te staan. De club is sterk verankerd in de regio en investeert in haar maatschappelijke rol door spelers, staf en jeugdspelers een maatschappelijke bijdrage te laten leveren', verklaart Roda op Facebook'.

Met projecten en activiteiten zegt Roda JC samen met scholen, verenigingen, zorginstellingen, overheden en bedrijven veel te willen betekenen voor kinderen, ouderen, zieken, mensen met een beperking en inwoners in de Limburgse gemeenten.

'Het streven van Roda JC Kerkrade is om met beide ‘voetbalbenen' midden in de maatschappij te staan.' Door hun naam, aantrekkingskracht, menskracht, stadion en faciliteiten op een goede manier in te zetten, denkt Roda JC Kerkrade veel te kunnen betekenen voor de maatschappij. Daarom is Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij opgericht.

Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij wil zich richten op participatie, gezondheid en respect.

Meer informatie over de maatschappelijke stichting van Roda JC:
Yara Keulers, projectmanager. E-mail: ykeulers@rodajc.nl. Telefoonnummer: 045-6317028


« Terug