» 28 februari 2021

Wordt JN Shop Gezelligste Winkel van Limburg?

Redactie | 09-01-2016
HEERLEN - Dat de JN Shop van Nico Rorik in de wijk Zeswegen een van de gezelligste winkels in Heerlen is, was natuurlijk al bij een groot aantal stadgenoten bekend. Maar nu doen ze ook nog een gooi naar de titel 'Gezelligste winkel van Limburg'! Aanstaande maandag wordt duidelijk of de JN-shop inderdaad dat predikaat mag dragen. Maar voor de vaste klanten van de JN Shop is dat al zo klaar als een klontje: bij de JN Shop voelen ze zich belangrijk. Daar is de klant koning, want daar krijgen ze service en worden ze al tien jaar geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel!

Maar de JN-shop is ook een echte buurtwinkel, dus de eigenaren kennen hun klanten, hebben oog voor hen. En dat hebben van een 'oog voor de klant' advsiseren ze ook aan andere ondernemers. 'Laat zien dat je er bent voor de klant, organiseer iets, doe iets, en niet alleen maar als je er iets aan kan verdienen. Zie de klant als koning.' Natuurlijk is het niet altijd even gezellig, vooral als er verdrietige dingen in de wijk gebeuren. 'Toen er vorig jaar hier in de buurt een familiedrama had plaatsgevonden, storten buurtbewoners hun hart bij ons uit. Ik heb hier zelf met tranen in de ogen gestaan, we gingen die avond kapot naar huis.'

Komende maandag vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel in het prachtige en fascinerende CORPUS Congress Centre in Oegstgeest. Tijdens de Award Uitreiking worden voor het eerst alle gemeentewinnaars gehuldigd op het podium! Ook wordt tijdens de Award Uitreiking de top 3 per provincie gehuldigd en ook de volgorde en winnaar van iedere provincie bekend gemaakt. Tot slot wordt ook de Gezelligste Winkel van Nederland bekend gemaakt en worden de Creativiteit Awards uitgereikt.


« Terug