» 28 februari 2021

Toeristisch Limburg in actie voor Serious Request

Redactie | 30-11-2015

Foto: VVV Zuid-Limburg
HEERLEN - De Kras-Kortingskaarten-actie van de VVV Zuid-Limburg voor gasten en inwoners is van start gegaan. De opbrengst is volledig voor het Glazen Huis dat vanaf 18 december in Heerlen komt te staan. Wethouder Jan Vermeer van de Gemeente Valkenburg aan de Geul en adjunct directeur Edith Kurris van de VVV Zuid-Limburg beten dit weekend de spits af. Ze verkochten voor € 1,- per stuk de kaarten aan bezoekers van Kerststad Valkenburg, die hun bijdrage in het speciaal voor dit doel gemaakte ‘Limburgse Glazen Spaarhuisje’ konden storten. De actie snijdt aan twee kanten. Enerzijds levert het de ontvanger leuke voordelen en kansen op en anderzijds kan de toeristische ondernemer leuke kortingen aan de consument aanbieden door actief mee te werken aan de actie. Onder de medewerkers van de VVV Zuid-Limburg is inmiddels een heuse competitie ontstaan om zoveel mogelijk kraskaarten te verkopen. De opbrengst van de actie gaat geheel naar het goede doel van 3FM Serious Request Heerlen 2015 en wordt aangeboden namens héél toeristisch Limburg.

Met de Kras-Kortingskaarten steunt de ontvanger niet alleen het goede doel, hij of zij maakt bovendien kans op een weekend Zuid-Limburg. Ook biedt de kaart gratis entree voor twee personen bij Holland Casino in Valkenburg én aantrekkelijke kortingen van 10%, 15% of 20% bij de deelnemende bedrijven op de speciale themapagina www.vvvzuidlimburg.nl/srkortingen.

Ondernemers die aangesloten zijn bij VVV Zuid-Limburg, kunnen naast het aanbieden van een aantrekkelijke korting op hun locatie, ook meedoen aan de actie door de kraskaarten te verkopen of schenken aan gasten, klanten, familie en/of vrienden. Velen van hen, hebben het ‘Limburgse Glazen Spaarhuisje’ dan ook al enige tijd in hun zaak staan.

In de loop van de maand ondersteunen medewerkers van de VVV Zuid-Limburg ook zelf dit project door in verschillende plaatsen de straten op te gaan en de kraskaarten te verkopen in de VVV Limburg Winkels in Sittard, Heerlen, Vaals, Gulpen en Valkenburg.


« Terug