» 04 juni 2020

Nadesch en Nadjara hebben 'oog voor detail'

Redactie | 29-04-2016


HEERLEN - Steeds meer ondernemers die een schoonmaakbedrijf inhuren voor het schoonmaken en -houden van hun bedrijfspand of kantoor, merken in toenemende mate dat er steeds minder kwaliteit geleverd wordt. De symphathieke en vrolijke zusjes Nadesch en Nadjara van Jij & Ik Schoon Voor Jou in Heerlerheide springen daar prima op in door juist wel de kwaliteit te leveren waar de opdrachtgever, zoals ze zelf vinden, recht op heeft.

Nadesch: 'Ja, wij maken toch het verschil door meer op detail te letten en in dezelfde tijd veel meer gedaan te krijgen dan anderen'.

Hoe krijgen jullie dat voor elkaar?

Nadjara: 'Nou, we geven onszelf eerst drie of vier weken de tijd om op het niveau te komen, waarop we willen blijven werken. Vervolgens gaan we een onderverdeling maken. We stellen dan per week vast welk deel van het gebouw we grondig doen en de ruimtes of verdiepingen waar we die week iets minder grondig te werk gaan. En dat verschuift dan elke week, zodat elk deel van het gebouw minimaal een keer per maand grondig gedaan wordt. En let wel, dan hebben we het over de deuren, de plinten, de klinken, bovenop de kasten, onder de bureaus enzovoort'

Is het altijd jullie droom geweest om groot te worden in het schoonmaakvak?

Nadesch: 'Haha, nee, daar hebben we niet bewust voor gekozen. We zijn wel geboren in een glazenwassers- en schoonmakersfamilie. Onze vader heeft al dertig jaar een groot schoonmaakbedrijf. Maar de reden waarom we hier aan begonnen zijn, is dat we onze eigen werktijden willen kunnen bepalen en toch ook genoeg aandacht aan ons gezin kunnen geven...En al is het niet ons droomberoep, we beoefenen het schoonmaakvak echt met heel veel plezier'.

Jullie zijn zusjes en jullie werken bijna altijd samen. Dan moeten jullie het wel heel goed met elkaar kunnen vinden, toch?

Nadjara: 'Ach, we zijn bijna altijd samen. Niet alleen tijdens het werk, maar in het weekend zoeken we elkaar ook heel vaak op en doen veel samen. We zijn dus niet alleen zusjes maar ook hartsvriendinnen. We ergeren ons bijna nooit aan elkaar en hebben beiden een goede werkdiscipline'.

Hoe zien jullie de toekomst van jullie bedrijf?

'Het is ons doel klein te blijven. Misschien dat we ooit een of twee medewerkers aan zullen trekken, maar daar zal het waarschijnlijk bij blijven. Weet je, we willen juist klein blijven om z'o het verschil met anderen te kunnen blijven maken. Als je te groot wordt bestaat volgens ons het gevaar dat je de controle op de kwaliteit van je werk gaat verliezen'

Meer weten over wat Nadesch en Nadjara van 'Jij & Ik Schoon Voor Jou' voor u kunnen betekenen? Ga naar facebook.com/jijenikschoonvoorjou voor meer info.


« Terug