» 28 februari 2021

'Wellness en onthaasting in Zuid-Limburg'

Redactie | 09-01-2016

Foto: VVV Zuid-Limburg
HEERLEN - De VVV Zuid-Limburg presenteert van januari tot en met maart de campagne ‘Wellness en onthaasting in Zuid-Limburg’. Want na een periode van hectiek, gezellige en drukke feestdagen is het tijd voor ontspanning, zegt de VVV in een persbericht. En waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg? Met een ruim aanbod aan wellness en onthaasting die uitnodigen om te ontspannen en bezinnen.

Tijdens de campagne wordt men uitgenodigd om op diverse manieren in Zuid-Limburg te komen ontspannen. Van mediteren, spiritueel onthaasten, pelgrimage en mindfulness tot luxe wellness en kuren. Zelfs RTL 4 wijdt hier aanstaande zondag een reportage aan.

De gast wordt op verschillende manieren geattendeerd op een keur aan mogelijkheden. Via een speciale themapagina op de website www.vvvzuidlimburg.nl zijn de mogelijkheden te vinden. Via nieuwsbrieven - gestuurd aan een brede selectie Zuid-Limburg fans - vertellen over koe-knuffelen, ezeltherapie, mediteren in de grotten en in het heuvellandschap en stiltewandelingen. Met lezersaanbiedingen in special interest media. En volgers op facebook en de Nederlandse televisiekijker ontdekken de laatste ‘onthaast’ trends en ontwikkelingen in Zuid-Limburg vanuit de luie stoel!

Komende zondag om 16.00 uur neemt Manon Luijten, marketing manager van VVV Zuid-Limburg, presentator Marc Schaaf van het RTL 4 programma ‘Nederland heeft het’ op ontdekkingsreis door spiritueel Zuid-Limburg. Van religieus erfgoed, via luxe saunafaciliteiten en ludiek koeknuffelen naar actieve kruidenwandelingen, krijgt de kijker een uniek beeld van deze bijzondere regio!

Ieder bedrijf of instantie, aangesloten bij VVV Zuid-Limburg en opererend vanuit een stukje onthaasting en ontspanning, kan zijn/haar specialiteiten via de diverse mogelijkheden etaleren.


« Terug