» 04 maart 2021

Verenigingen in actie voor Glazen Huis

Redactie | 03-12-2015
HEERLEN - Tijdens 3FM Serious Request kan je met jouw vereniging in actie komen voor 3FM Serious Request! Zo kan je een benefietconcert organiseren met jouw blaaskapel, een voetbalwedstrijd tussen de plaatselijke clubs waarbij de opbrengst ten goede komt aan 3FM Serious Request of een benefietfeest organiseren in jouw dorp. Zet jouw vereniging op de kaart met een originele actie.

Meld je verenigingsactie aan op kominactie.3fm.nl. Vervolgens krijg je een persoonlijke actiepagina die je kunt bewerken en bijhouden. Zo kan je je achterban op de hoogte houden van de voorbereidingen of repetities. Op je persoonlijke actiepagina kun je het opgehaalde geld storten en kunnen anderen ook direct doneren op jouw actie.

Als je een datum en locatie hebt gevonden, moet je natuurlijk zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van je actie. Hoe meer promotie er is voor jouw evenement of actie, hoe meer mensen er op af komen. Je kan hiervoor exclusief promotiemateriaal gebruiken. Download de donatiebox en plaats hem op de toonbank in je sportkantine of clubhuis.


« Terug